Sahaya kazanmak için çıkacağız

‘Futbol şehrine yakışır bir takım haline gelme amacındayız’ diyen Samet Hoca, Fenerbahçe karşılaşmasıyla akalı da, ‘Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz’ diye değerlendirdi. 

Sahaya kazanmak için çıkacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün düzenlediği basın toplantısında çalışmaların iyi gittiğini söyledi. Kampın güzel geçtiğini ifade eden Samet Hoca, ‘Arkadaşlar coşkulu. Bizim zaten en önemli özelliklerimizden biri bu. Daha coşkulu olmak istiyoruz. Sakatımız yok. Gençlerin performansı yükseliyor. İyi bir aile takımı olduk. İnşallah ikinci yarı maçlar kazanarak istediklerimizi yaparız’ dedi. Hedefin ligde ilk 10 içerisinde yer almak olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: 

3 SENE DE AVRUPA

‘Avrupa’nın en genç takımıyız. İyi işler yaptıkça yukarıya hedefleyeceğiz. 3 sene içinde Avrupa’da maç oynamaya başlayan bir Bursaspor istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Transferle ilgili bir sıkıntımız var. İlk önce tahtanın açılması lazım. Biz hazırlıkları yaptık. Başkanımızla konuştuk. Ortaya bir şey çıkarsa hemen başlayacağız. Transfer yapmak için yapmayacağız. Rekabet için istiyoruz. İkinci yarı zor geçecek. Herkes bulunduğu yerden çıkmak isteyecek. Takviyeleri yaparsak hazır hale geliriz. Yapamazsak eğer elimizden gelene bakacağız.’

ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ

İkinci yarının ilk maçı olan Fenerbahçe mücadelesi hakkında da konuşan Samet Aybaba, ‘Her maça nasıl çıkıyorsak o 90 dakikada da aynı şekilde olacak. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Futbol şehrine yakışır bir takım haline gelme amacındayız. Rakibin sorunları varsa onlar kendi iç sorunları. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Takım içerisinde şuan 16 tane genç oyuncumuz var. Hepsinin neler yapacağına bakıyoruz. Burayı öğreniyorlar. Zaman içinde onlardan katılacak olanlar var. İkinci yarı onları da sahalarda göreceksiniz.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X