Şahin: Türk voleybolunun kalbi Bursa’da atmaya devam edecek

Bursa voleybol camiası başarılı geçen bir sezonun ardından biraraya gelerek hem sezonu değerlendirdi hem de keyifli bir buluşmaya imza attı.

Şahin: Türk voleybolunun kalbi Bursa’da atmaya devam edecek

Bursa Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen geceyle Bursa voleybol camiası sezon sonu buluşmasını gerçekleştirdi.

Voleybolun son yıllarda Türkiye’nin yükselen değeri olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, “Planlı çalışmalar Türk voleybolunu Olimpiyat’ta da madalyayla buluşturacaktır diye düşünüyorum. Bursa da bir voleybol kenti oldu. Bundan sonra da devam edecek. Türk voleybolunu kalbi Bursa’da atmaya devam edecek” dedi.

BURSA’NIN YERİ AYRI

Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da voleybol il temsilcileri, hakemler, gözlemciler ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederken, “Türkiye’de Bursa voleybolunun önemli bir yeri var.

Burada voleybola hizmet etmiş isimlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ayrıca kulüplerimizin Avrupa Kupaları’nda aldıkları başarılar bizi gururlandırıyor.

Şu anda Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV)’in ülke sıralamasında kadınlarda birinci, erkeklerde üçüncü sıradayız. Bu başarıları umuyorum ki milli takımlarımızla Olimpiyatlar’a da taşıyacağız” dedi.

Konak 18’de gerçekleştirilen geceye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Sevda Güler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Üyesi Yunus Aydın, Bursa Voleybol İl Temsilcisi Gültekin Kavak, Bursalı kulüp yöneticileri, antrenörler ve eski milli voleybolcular katıldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Bursa’da görev yapan yerel basın mensuplarına voleybolun gelişmesi adına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür şilti verirken Olay Gazetesi adına şilti Recai Uysal aldı.

Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Üyesi Yunus Aydın TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a teşekkür şilti takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X