Şaypa’da direksiyona Yusuf Şaylı geçti

Şaypa AŞ’da Hıdır Şaylı’nın vefatı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna Yusuf Şaylı oturdu.

Şaypa’da direksiyona Yusuf Şaylı geçti

1971 doğumlu olan Yusuf Şaylı, genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapıyordu. Aile fertlerinin ortak kararıyla Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Yusuf Şaylı, ”Türkiye ve Bursa perakende sektöründe 90 yıllık bir tecrübeyle yoluna devam eden Şaypa, başarı çıtasını her geçen gün daha yukarı taşımaktadır. Bugün 80 mağazamız ve 2 bin 500 çalışanımız ile sektörümüzün lokomotifiyiz” dedi. Perakende sektöründe bu denli önemli bir paya sahip olan ve ulusal manada Bursa’yı başarıyla temsil eden bir şirketin ve ailenin mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Şaylı, Şaypa’nın, sektörde örnek olarak gösterilen başarılı performansının artarak devam edeceğini belirtti. 

“DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”

Yusuf Şaylı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

​”Sevgili amcamız Hıdır Şaylı’nın aramızdan çok erken ve zamansız ayrılmasının acısını yaşarken, kendisinin ortaya koymuş olduğu misyonu da daha ileriye götürmeyi bir sorumluluk olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Bursa’da kazanıp, kazandıklarıyla yine Bursa’da yatırım yapan, bu şehirle, bu ülkeyle birlikte büyüyen bir şirket olarak, önümüzdeki dönemde de Bursa’nın lokomotif şirketlerinden biri olmayı sürdüreceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X