Sel felaketinin yaraları sarılıyor

Bursa’nın Karacabey ilçesinde aşırı yağışlardan olumsuz etkilenen tatil beldesi Yeniköy’de hayat normale döndü.

Sel felaketinin yaraları sarılıyor

Bursa’nın Karacabey ilçesinde aşırı yağışlardan olumsuz etkilenen tatil beldesi Yeniköy’de hayat normale döndü. 

Önceki gün aşırı yağışlarla dağdan gelen derelerin taşması sonucu su baskınlarına maruz kalan Karacabey’e bağlı Yeniköy, Malkara ve Bayramdere tatil beldelerinde sel felaketinin izleri belediye ekiplerince yürütülen hummalı çalışmalar sonucu bir bir silinirken, bölgede hayatın normal seyrine döndüğü açıklandı.

Yaşanan felaketin ardından teyakkuza geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi ekipleri, yaşanan olumsuzlukları kısa sürede çözüme kavuştururken, kalıcı çözüm için hazırlanan projelerin de kısa sürede hayat geçirileceği kaydedildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve Daire Başkanı Orhan Çağlayan, hayata geçirilecek projeler konusunda kendisine bilgi verdi. Mevsim normallerinin yedi katı üzerinde gerçekleşen yağışlardan olumsuz etkilenen bölgede belediye ekipleri tarafından başarılı bir sınav verildiğini belirten Özkan, kısa sürede cansiperane çalışmalarla felaketin atlatıldığını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X