Sen gördüysen herkes görür

Bursa Reklamcılar Derneği (BRD), başlattığı ‘Sen Gördüysen, Herkes Görür’ reklam farkındalık kampanyası ile reklam sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Sen gördüysen herkes görür

Yeni sezon ile birlikte reklam verenleri reklama teşvik etmek amacıyla başlatılan kampanya, ulusal ve yerel birçok mecrada yer bulmaya başladı. BRD Başkanı Yavuz Temel, ”Reklam verenleri olumlu yönde teşvik edecek bu kampanya ile sektöre canlılık getirmeyi amaçladık. Birçok mecrada yer alacak olan görsellerimizle yeni sezonda işletmelerin reklama olan bakış açısında olumlu bir etki uyandıracağımıza inanıyoruz” dedi. Kampanyanın içeriği ile ilgili bilgiler de paylaşan Temel, şunları kaydetti: ”Sen Gördüysen, Herkes Görür çatı sloganı ile reklamın marka ve işletmelere sağladığı 4 farklı faydaya vurgu yaptık. 4 farklı renkte hazırlanan çalışmalar outdoor, konvansiyonel ve dijital mecralarda yaklaşık 3 aylık periyotta yer alacak. Kampanya süresince dernek olarak sektör temsilcileriyle ve reklam verenlerle çeşitli platformlarda bir araya gelinecek. Halkla ilişkiler (PR) çalışmalarının yanında kampanyaya dair tüm ayrıntıların olduğu www.sengorduysen.com da faaliyete konuyu destekleyecek. Sosyal medya tarafında da #sengördüysen etiketi ile kampanya ülkenin dört bir yanındaki meslektaşlarımız tarafından destekleniyor.”

BURSA’DA BİR İLK

Kampanyanın sosyal medya ayağında Bursa’da böyle bir kampanyanın daha önce yapılmadığını hatırlatan Yavuz Temel, kampanyanın özellikle yerel TV, gazete, dergi, radyo, açıkhava ve dijital medyada geniş boyutta yer alacağını ifade etti. Yerel medya kuruluşlarının BRD’ye vermiş olduğu destekten son derece memnun olduklarının altını çizen Temel, ”Bursa, yerel medya bakımından Türkiye’nin en güçlü şehri. Yerel medya kuruluşlarımız da sektörün gelişimi konusunda gösterdiğimiz gayrete kayıtsız kalmadı ve her anlamda derneğimize destek verdiler. Bu bağlamda Bursa yerel basınına Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X