Sıcak Yaz Günlerinin Uğrak Yeri Vitamin Durakları

İzmit Belediyesi’ne ait olan Vitamin Durakları vatandaşlardan ilgi görüyor. İzmit Belediyesi’nin yaklaşık 6 yıl önce vatandaşların doğal meyve suy…

Sıcak Yaz Günlerinin Uğrak Yeri Vitamin Durakları

İzmit Belediyesi’ne ait olan Vitamin Durakları vatandaşlardan ilgi görüyor. İzmit Belediyesi’nin yaklaşık 6 yıl önce vatandaşların doğal meyve suyu içmeleri için faaliyete geçirdiği Vitamin Durakları büyük ilgi görüyor. Halen Sabri Yalım Parkı, Yürüyüş Yolu Leyla Atakan Caddesi köşesi ve Fevziye Parkı’nda faaliyet gösteren vitamin duraklarından ayda ortalama 10 bin kişinin yararlandığı öğrenildi. Vitamin Durakları’nın sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez uğrak yeri olduğunu söyleyen yetkililer, “Duraklarda tamamen organik meyve suları servis ediliyor. Hijyen ve temizliğe büyük önem verilen Vitamin Durakları sayesinde vatandaşlar serinleme imkanı buluyor. Meyve suları müşterinin gözü önünde hazırlanıyor ve fiyatlar da piyasaya göre oldukça ekonomik tutuluyor” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X