Şimdi birlik zamanı

Üst üste alınan galibiyetlerin ardından Eskişehir yenilgisi can sıksa da rakiplerin de haftayı kayıpla kapatması teselli oldu.

Şimdi birlik zamanı

Bu sezon bir çok kez olduğu gibi yine rakiplerinin kayıpla kapattığı haftada 3 puana ulaşamayan Bursaspor, ikincilik fırsatını elinin tersiyle iterken, hedefe ulaşabilmek adına bundan sonraki süreçte daha fazla kenetlenmek gerekiyor.

Eskişehirspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Bursaspor’da camiada olumsuz bir hava oluşmasına karşın yeşil beyazlılar için kaybedilmiş bir şey yok. Bu sezon bir çok kez olduğu gibi rakiplerinin puan kayıplarını fırsata çeviremeyen Timsah, lider Hatayspor’la birlikte Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Akhisarspor, Keçiörengücü, Altay ve Ümraniyespor’un puan kaybettiği haftada evinde 3 puanı elinin tersiyle itti. Haftayı ikinci sırada bitirme şansını kullanamayan Bursaspor için kaçan balık yine büyük olurken, rakiplerin de puan kaybetmiş olması tek teselli oldu.

EN ZORLUSU ERZURUM

Ligde kritik bir virajda olan yeşil beyazlı ekip için “yeniden zirveye” diyebilmek adına bu haftadan itibaren daha fazla kenetlenmek ve karamsarlığı ortadan kaldırmak, hedefe ulaşabilmek için en büyük etken olacak. Ligin 21. haftasında deplasmanda sıkıntılı günler geçiren Osmanlıspor’a konuk olacak Timsah, ardından ikinci yarıyla birlikte zirve iddiasını güçlendiren Adana Demirspor’la sahasında oldukça kritik bir sınava çıkacak. Bursaspor, ardından belki de bu sezonun en zorlu maçlarından birisini oynayacak. Hem hava şartları hem de rakibin iddiası nedeniyle yeşil beyazlılar, 23. haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında zorlu bir sınav verecek.

EN BÜYÜK KOZ TARAFTAR

Yeşil beyazlılar, bu maçla birlikte belki de kaderini de belirlemiş olacak. Timsah’ın bu mücadelenin ardından ise play-off yarışından kopmak istemeyen iki takımla yapacağı maçlar bekleyecek. 24. haftada Altay’ı konuk edecek Bursaspor, 25. haftada ise Ümraniyespor’a konuk olacak. Yeşil beyazlıların bundan sonraki süreçte en büyük kozu ise taraftarı olacak. İç saha maçlarında bu sezon beklediği kadar destek göremeyen Bursaspor’da Eskişehirspor maçıyla tribünlerin dolmaya başlamış olması sevindirirken, bu maçta alınan kötü sonuca rağmen taraftarın desteğini artırarak sürdürmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X