Şimdiki hedef William Vainquer

Yeşil beyazlılar, 26 yaşındaki Dinomo Moskovalı Vainquer’i transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Ön libero mevkinde oynayan tecrübeli oyuncunun Bursasporlu olması an meselesi.

Şimdiki hedef William Vainquer

Balazs Dzsudzcak’ın transferini bitiren Bursaspor gözünü şimdi de Dinomo Moskova’da oynayan bir başka yıldız William Vainquer’e çevirdi. 

Fernando Belluschi’nin zamansız ayrılışı ve Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye transferinden sonra ön libero için arayışlara başlayan yeşil beyazlılar, Fransız oyuncu William Vainquer’i transfer etmek için yoğun mesai harcıyor.

Gelmek istiyor

Macar yıldızın Başkan Recep Bölükbaşı yönetimine ‘alın’ dediği Fransız ön libero William Vainquer’un yeşil beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 26 yaşındaki Fransız ön liberonun transferine yoğunlaşan yeşil beyazlı yönetim bugün ya da yarın bu transfere de nokta koymayı hedefliyor.

Bonservisi var

Dinamo Moskova forması giyen 26 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2017 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Geçen sezon Rus ekibinde 41 maça çıkan ve 2 gol 2 asistlik bir performans gösteren Fransız futbolcu için 2 milyon Euro’luk bir bonservis ücreti istendiği gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X