Siyaset rekoru: AK Parti yönetimine 400 başvuru oldu, mülakat başlıyor!

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, 22 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görevi devraldıktan sonra hızlı başlangıç yaptı. Görevde olanlar ve eskilerle yaptığı toplantılarda kucaklayıcı yol izleyen Gürkan, haftaya yapılacak kongrenin hazırlıklarını da sürdürdü. Yeni dönemde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olmak isteyenleri yaptıkları başvurular ise Bursa siyaset rekoru kırarak 400’e yaklaştı. Mülakatlar bugün ve yarın yapılacak… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Siyaset rekoru: AK Parti yönetimine 400 başvuru oldu, mülakat başlıyor!

Bu defa… AK Parti değişik bir yol izledi. Geçmişteki görev değişimlerinde İl Başkanı ile birlikte yönetimi de atanırdı.

Fakat…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 22 Aralık 2020 Salı akşamı AK Parti İl Başkanı olarak görevi Davut Gürkan’a teslim ederken, “kongreye kadar mevcut yönetimle devam etmesini” istedi.

Herkesi kucaklamasını” da tavsiye etti.

Bu doğrultuda…

Gürkan da çok hızlı başladı. İl yönetiminin yanı sıra; milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, Büyükşehir Meclis üyeleriyle toplantılar yaptı.

Geçmişte…

Cemalettin Torun yönetiminde İl Başkan Yardımcılığı yapmış olmanın deneyimiyle, yeni dönemin yol haritası ve ilkeleri anlatıp kriterleri açıkladı

Sonra…

 

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X