‘Siz yoksanız bir eksiğiz’

Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin yarınlara umutla bakmak adına yaşama geçirdiği “ÇEK(İ)MECE” projesine, Müşküle’nin ardından Güngören köyü de eklendi.

‘Siz yoksanız bir eksiğiz’

“ÇEKMECEDE”, güzellikler, umutlar, paylaşımlar, sıcacık düşler ve asla dolmayacak büyüklükte hayaller yer alıyor.

Projenin ikinci ayağı olan Güngören köyünde, drama, müzik, yaratıcı yazma-okuma, masal anlatıcılığı gibi birçok konuda atölye çalışmaları yapıldı, çocuk kitapları yazarları köydeki çocuklarla bir araya getirildi, ilkokul bahçesine yaptırılan oyun parkı törenle hizmete açıldı. Hedef, Güngören Köyü’ne anaokulunu açmak ve bunu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemine yetiştirmek.

3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve 3 Mart Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş, projeyle henüz yolun başında olduklarını, heyecanı kaybetmeden yeni katılımlarla daha da güçleneceklerini söyledi.

Katılımları yeterli bulmayan Okumuş, “Siz yoksanız bir eksiğiz. Daha birçok köy, birçok okul, birçok çocuk var… Bizler hepsine ulaşmak, yüreklerine dokunmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza olan inancımız tam” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X