Skoru bildiler Bursaspor formasını kaptılar!

Yıldırım Belediyesi, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken şehrin en önemli marka değeri Bursaspor’a destek vermeye devam ediyor.

Skoru bildiler Bursaspor formasını kaptılar!

Başkan Oktay Yılmaz, Bursaspor’un Türkiye Kupası’nda 1922 Konyaspor ile oynadığı maçın skorunu doğru tahmin eden takipçilerine Bursaspor forması hediye etti.

Başkan Yılmaz’ın “Facebook, Twitter ve İnstagram” hesabı üzerinden gerçekleştirilen çekilişe taraftarlar büyük ilgi gösterirken, çekiliş sonucunda 15 kişi yeni sezon forması ve atkısı kazandı.

Bursaspor’a her alanda destek verdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Şehrimizin en önemli markası, çocukluğumuzun hayâlleri ve bir şehrin sevdası Bursaspor’umuzu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig’e döndüğümüzde formalarımızla bu coşkuyu hep birlikte kutlarız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X