Son yolculuğa duvağıyla uğurlandı

Bursa’da köy düğününde maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 16 yaşındaki genç kız, gelinlik duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi genç kızın anne ve babasının tabuta sarılarak gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.

Son yolculuğa duvağıyla uğurlandı

Edinilen bilgiye göre, olay 16 Ağustos’ta merkez Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık köyünde, muhtarın oğlunun düğününde meydana geldi. Demirtaş Mahallesi’ndeki kına eğlencesinden dönen konvoyla köye tavuk almaya gelen babaanne Hasene Sevinç (54) ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde atılan maganda kurşunuyla vuruldu. Eğlencenin ortasında kanlar içinde kalan babaanne ve torunu, hemen hastaneye kaldırıldı. Boynundan giren kurşun ağzından çıkan Hasene Sevinç’i protez dişi ölümden kurtardı. Yaşlı kadın, 4 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Günlerdir Şevket Yılmaz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki yoğun bakım ünitesinde, makineye bağlı olarak yaşatılan Beyza Özer ise bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Acı haber umutla hastane bahçesinde bekleyen Özer ailesini yasa boğdu.

DUVAĞIYLA SON GÖREV

Otopsi işlemlerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan yakınları tarafından cenazesi alınan genç kız, Karabalçık köyüne getirildi. Evinde helallik alınmasının ardından genç kızın cenazesi köy camisine getirildi. Ayrıca tabuta genç kızın duvağı konuldu. Cenaze namazı öncesinde kızının tabutuna son kez dokunan anne Zübeyde Özer ve baba Ahmet Özer gözyaşı döktü. Anne ve babanın bu hali ise cenazeye katılanlara duygusal anlar yaşattı. 

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından genç kız, köy mezarlığına defnedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X