Stamford Bridge’de iftar vakti

İngiltere Premier Lig’de bir ilke imza atacak olan Chelsea, Ramazan ayında stadında iftar verecek.

Stamford Bridge’de iftar vakti

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Chelsea, Stamford Bridge’de ilk açık iftar programına ev sahipliği yapacak. 26 Mart Pazar günü kulüp ve bir Premier Lig stadı için bir ilk olacak şekilde Stamford Bridge’de saha kenarında bir açık iftar programına ev sahipliği yapacak.” denildi.

Chelsea’nin stadındaki etkinlikle birlikte ilk kez bir İngiltere Premier Lig takımının stadında iftar verilmiş olacak.

Açıklamada, Chelsea Vakfı Başkanı Simon Taylor, “Ramazan Çadırı Projesi ile birlikte açık iftar programımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum ve bunu yapan ilk Premier Lig kulübü olmaktan son derece gururluyuz. Ramazan ayını ve Müslüman topluluğumuzu tanımak, dini hoşgörüyü teşvik etme çalışmalarımızın çokönemli bir yönüdür ve herkesi 26 Mart Pazar günü karşılamayı dört gözle bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Koulibaly ve Fofana’dan Chelsea’nin iftar programına destek

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’de forma giyen Kalidou Koulibaly ve Wesley Fofana, kulübün 26 Mart’ta düzenleyeceği iftar programına destek verdi.

Londra ekibinin sosyal medya hesabından görüntülü mesajı paylaşılan savunma oyuncusu Koulibaly, “İnsanlar birlikte vakit geçirmeyi, birlikte yemek yemeyi ve birlikte dua etmeyi seviyor. Pek çok insan bir araya geliyor ve güzel, büyük bir topluluk oluşturuyor. Ramazan ayında benim için bu çok güzel bir şey.” ifadelerini kullandı.

Müslüman olmayan arkadaşlarının geceleri kendisine sahurda eşlik ettiğini aktaran Fofana ise “Ramazan ayı geldiğinde, siz ve arkadaşlarınız birlikte vakit geçirmelisiniz. Müslüman olmayan pek çok arkadaşım var, geceleri yemek yemeye ve bana eşlik etmeye geliyorlar.” diye konuştu.

Chelsea Kulübü, dün yaptığı açıklamada, 26 Mart Pazar günü Stamford Bridge Stadı’nda iftar programı düzenleyeceğini duyurmuştu.

Premier Lig tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanan Chelsea’nin girişimi, sosyal medyada büyük destek görmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X