Suudi Arabistan’da ‘Süper’ buluşma! Fenerbahçe-Galatasaray maçı saat kaçta?

Geçtiğimiz hafta ligde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray bu kez Turkcell Süper Kupa’da kozlarını paylaşacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park’ta oynanacak maç saat 20.45’te başlayacak.

Suudi Arabistan’da ‘Süper’ buluşma! Fenerbahçe-Galatasaray maçı saat kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 17. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa’da geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park’ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak ve TSİ 20.45’te başlayacak zorlu mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Volkan Bayarslan olacak. Müsabakada Emre Malok VAR, Erkan Engin ve Cevdet Kömürcüoğlu ise AVAR olarak görev yapacak.

SÜPER KUPA’DA 7.RANDEVU
1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi 6. kez karşı karşıya getirdi.

3’ü Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yapılan karşılaşmalarda Fenerbahçe 2, Galatasaray 1 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki 3 Süper Kupa mücadelesinde ise 2 kez sarı kırmızılılar, 1 kez de sarı lacivertliler kupayı kaldırdı. İki takım geçtiğimiz hafta ligde karşı karşıya gelmiş ve Kadıköy’de oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti.

20.45/ ATV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X