Tabelada 98 bin, ama Mudanya ‘gizli nüfusuyla’ 200 bin kişi oldu

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, tabelada 98 bin yazmasına karşın, 70 bin elektrik ve su abonesi olan Mudanya’da nüfusun 200 bine ulaştığını, hafta sonları 300 bin kişi olduğunu söyledi. Okullar da bu nüfusa göre planlandı.Mudanya Stadı altı otopark, üstü rekreasyon alanı yapması üzere Büyükşehir’e devrediliyor. Büyükşehir de Burgaz’da zemini, tribünleri, soyunma odaları, antrenman sahaları, spor salonuyla yeni stat ve spor kompleksi yapacak… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Tabelada 98 bin, ama Mudanya ‘gizli nüfusuyla’ 200 bin kişi oldu

Başımızın üstünde… Artık yaz yakıcılığını kaybeden, ama gülümseyen bir güneş. Pırıl pırıl bir hava, Gemlik’ten Armutlu’ya kadar önümüzde uzanan masmavi bir deniz.

Ara sıra…

Denizden akrobatik gösteri yaparcasına fırlayan ve yine aynı hızla dalıp gözden kaybolan balıklar ise manzaranın güzelliğine hareket katıyor.

Açıkça söylemek gerekirse…

Doğası ve havasıyla Bursa’nın en güzel yeri kabul ettiğimiz Mudanya sahilinde Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer’le sohbet ederken şu gözlemimizi aktardık:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X