Tan Okulları Anadolu ve Fen Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Tan Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencileri, 24 Haziran Cuma tarihinde Europark Otel’de düzenlenen törende mezuniyet coşkusunu aileleri ve öğretmenleri ile paylaştılar. Tören, Atatürk ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Tan Okulları Anadolu ve Fen Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında; araştırmacı, demokratik, değerlerine sahip çıkan, açık fikirli, vatanını ve milletini seven bireyler olarak her yerde sevgi ve saygıyla TAN öğrencisi olduklarını hissettireceklerini iletti.

Tan Fen Lisesi Okul Birincimiz belgesini ve plaketini Tan Okulları Genel Müdürümüz İbrahim Zafer Kayan’dan; Tan Anadolu Lise Birincimiz belgesini ve plaketini Tan Okulları Onursal Başkanımız Mehmet Fehmi Özuslu’dan aldılar. Tan Fen Lisesi Onur Öğrencimiz Begimay Kaya belgesini ve plaketini Tan Okulları Lise Müdürümüz Ceylan Çevik’ten; Tan Anadolu Lisesi Onur Öğrencimiz belgesini ve Plaketini Tan Okulları Lise Müdür Yardımcımız Deniz Şimşirliden aldılar.

12. Sınıf öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini, Tan Okulları İlköğretim Müdürü Vildan Meriç, Tan Okulları İlköğretim Müdür Yardımcısı Emine Doğu, Tan Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Yasin Koçak, Tan Okulları Lise Müdür Yardımcısı Furkan Sayın ve öğretmenlerinden aldılar.

Bursa 1. Olan Okul orkestramız törende sahne alarak mezuniyet coşkumuza eşlik ettiler. Tören sonunda öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla keplerini attılar. Tüm mezunlarımızın yolları ve bahtları açık olsun. Gelecek yaşamlarında tüm güzelliklerin öğrencilerimizle olmasını dileriz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X