Tan Okulları’ndan 48 yıllık eğitim önderliğine yakışır Öğretmenler Günü kutlaması

Tan Okulları Yönetim Kurulu başkanları Erten KAYAN ve Mehmet Fehmi ÖZUSLU, Tan Okulları Genel Müdürü İbrahim Zafer KAYAN, Tan Okulları Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürü Ceylan ÇEVİK, Tan Okulları İlköğretim Müdürü Vildan MERİÇ ve değerli öğretmenlerimizin katılımıyla öğretmenler günü Heybeli Otel’de coşkuyla kutlandı.

Tan Okulları’ndan 48 yıllık eğitim önderliğine yakışır Öğretmenler Günü kutlaması

Bu buluşmanın anlamı Tan Okulları olarak bizim için çok değerli. Tüm hayatını eğitim için adayan yüz bine aşkın öğrencinin ve ailenin hayatına ışık olmuş; geleceklerini aydınlatmış olan Tan Okulları Kurucu Sayın Ergin KAYAN hocamız bedenen olmasa da manen varlığıyla bugün aramızdaydı. Bugün 180 kişinin çalıştığı Tan Eğitim Öğretim Kurumlarının Kurucusu iken en büyük mirasını Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erten KAYAN ve Genel Müdürümüz Sayın İbrahim Zafer KAYAN önderliğinde öğretmenlerimize emanet etmiştir. Bu nedenle bu gece onun anısına coşkuyla yaşandı.

“Memleketimizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa ulaştırmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri memleketin geleceğini yoğuran irfan ordusudur. Her ikisi de kıymetlidir ve yücedir.”

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu bilinçle hareket eden başta Tan Okulları öğretmenleri olmak üzere bizimle aynı duyguları paylaşan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X