Tayan’dan Uludağ eleştirisi

Uludağ’da kayak sezonunun açılmasıyla birlikte sorunlar bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Tayan’dan Uludağ eleştirisi

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Uludağ’ın Milli Park içinde ‘Kayak ve Tatil Merkezi’ olduğunu unutanların, Uludağ’ı günübirlik gezi için kurulan panayır ve mesire mahalline çevirdiklerini söyledi. 

Uludağ’da devam eden curcunadan ne otellerin, ne kayak için Uludağ’a gelenlerin ne de günübirlikçilerin memnun olmadığını dile getiren Tayan şunları söyledi: “Uludağ’a çıkmak ve gitmek sorun değildir, sorun Uludağ’a geliş gayesine uygun yaşayabilmektir. Düzeni ve imkanları olmayan oteller ve kayak merkezine yığma yapmak hangi akla hizmettir. Rusya’dan, Ukrayna’dan uçakla Yenişehir Havaalanı’na gelen kayak meraklısı turistler gördükleri manzaradan memnun olmadıkları için bir daha gelmiyorlar. Bulgaristan’ı tercih ediyorlar. Panayır alanında turizm, kayak olmaz. Turistik oteller bölgesinde panayır kurulmaz. Yayla turizmi ile kayak turizmi aynı yerde olmaz.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X