Temiz medya için ilk adımı yargı attı, şantajcıya yolun sonu göründü

15 Haziran’da “Vay vay vay… Kimler kimlerle beraber neler yapmışlar neler” başlığıyla, bir dönem TMSF tarafından atandığı için yolu Olay’dan geçen Nezir Asaroğlu’nun karanlık ilişkileri ve yaptıklarının bir bölümüne ışık tutmaya çalıştık.

Temiz medya için ilk adımı yargı attı, şantajcıya yolun sonu göründü

TEK TEK ORTAYA SAÇILIYOR…

Düne kadar kendini FETÖ’ye adayan, ‘laf söyletmem, hakaret ettirmem’ diyecek kadar da savunuculuğunu yapan bu şahsın, sahibi olduğu gazeteyi silah gibi kullanıp, siyasetçisinden iş dünyasına Bursa’ya şantajları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Baskı ve tehditle elde ettikleri de ortaya saçıldı.

ASAROĞLU’NA İLK DAVA AÇILDI…

Şimdi de… İşadamı Hulusi Karakuş’un kendisine yayın yoluyla şantaj şikayetiyle Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı yargıda yeni bir sayfa açıldı. Cumhuriyet Savcılığı da, yaptığı soruşturmadan sonra hazırladığı suç dosyasıyla Bursa 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde davayı açtı.

3 YILA KADAR AĞIR HAPİS…

Nezir Asaroğlu hakkında 3 yıla kadar ağır hapis ve 5000 güne kadar adli para cezası isteniyor. İddianame… Açılan ilk dava olması bakımından önemli. İbretlik başlangıçtayız. Medyayı kullanarak şantaj yoluyla rant elde edenlere yolun sonu görünüyor, temiz Bursa ve temiz medya için o devir kapanıyor.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X