Timsah Arena için flaş teklif!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Büyükşehir Meclisi’nde ortaya atılan flaş öneriyi bugünkü köşesine taşıdı…

Timsah Arena için flaş teklif!

Aydın, Meclis’te yaşananlarla ilgili şu bilgileri verdi:

Dün Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin nisan ayı üçüncü birleşiminin ana gündemi 2020 yılı faaliyet raporu idi.

Görüşmenin yapıldığı oturuma Covid testi pozitif çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katılamazken, muhalefet Başkan’ın raporu üzerinde eleştirilerde bulundu.

Meclis Birinci Başkanvekili Ahmet Yıldız’ın yönettiği oturumda faaliyet raporu üzerinde ilk sözü CHP Sözcüsü Osman Ayradilli aldı.

CHP Sözcüsü Ayradilli, borçlanmada limitin aşıldığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Stadyumu hükümete satın’ teklifinde bulundu.

Ayradilli Büyükşehir’e kentin doğru bir noktasında ilçe belediyelerine de uygun fiyatla asfalt satacak bir plent kurmasını önerdi.

Ayradilli, CHP olarak faaliyet raporuna olumsuz oy kullanacaklarını söyledi.

MHP Sözcüsü Mustafa Engin Kargılı da, “Güzel bakan güzel görür. Salgın süreci de dikkate alındığında belediye gelirleri azaldı. Buna rağmen Bursa Büyükşehir Belediyesi süreci olumlu geçirdi. Belediyenin ehil ve imanlı ellerde yönetildiği kanaatindeyiz. Desteklemeye devam edeceğiz. Rapora olumlu oy kullanacağız” dedi.

İYİ Parti Grup Sözcüsü Mehmet Temirtaş da borçlanma, faiz ödemeleri araç kiralamaları konusunda örnekler verdiği konuşmasında, kentin ulaşımına değindi.  Kentte ulaşımın çile olmaktan öteye bir hal aldığını anlatan Temirtaş, trafik için hep palyatif çözümler üretildiğini ifade etti.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X