Timsah Berk Yıldız’ın peşinde

Bursaspor, geçen sezon Adana Demirspor’da oynayan bonservisi ise Malatyaspor’da olan 23 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak renklerine katmak istiyor. 

Timsah Berk Yıldız’ın peşinde

Transfer tahtasıyla ilgili sorunların birkaç gün içersinde çözülmesi beklenen Bursaspor’da gündeme isimler gelmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok futbolcuyla irtibat halinde olan yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın üzerinde durduğu isimlerden biri de Berk Yıldız. Geçen sezon Adana Demirspor’da görev alan ve bonservisini elinde bulunduran Malatyaspor’a geri dönen 23 yaşındaki futbolcu her iki kanatta da görev yapabiliyor. 

SERGEN YALÇIN BEĞENİYOR

Adana Demirspor formasıyla TFF 1.Lig’de 38 karşılaşmada forma giyen ve 9 gol, 5 asistlik bir performans gösteren Berk, Malatyaspor’un Avrupa Ligi Elemelerinde oynadığı Olimpija karşılaşmasında ise 15 dakika görev aldı. Sergen Yalçın’ın kendisinden çok şeyler beklediği Berk Yıldız’ı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Bursaspor’un Malatyaspor yönetimiyle temasa geçtiği ifade edildi. Sarı kırmızılı yönetimin, oyuncuyu tecrübe kazanması için Bursaspor’a vermeye sıcak baktığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X