Timsah’a can verdiler

Bursaspor’un yeni transferleri, sergiledikleri başarılı performansın yanı sıra skora katkılarıyla takımı sırtlıyor

Timsah’a can verdiler

Ara transfer döneminde kadroya dahil olan Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve Adbou Razack Traore yeşil beyazlı ekibin zirve yarışı mücadelesine büyük katkı veriyor.

Bursaspor, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in göreve gelmesiyle birlikte büyük bir çıkışa imza atarken, yeşil beyazlı ekip ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden de önemli ölçüde verim alıyor. Ligin ikinci yarısıyla birlikte aldığı sonuçlarla zirveye iyice yaklaşan ve 3. sıraya yerleşen yeşil beyazlılar, yarın kendisiyle aynı puanda olan ve 2. sırada yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la oldukça kritik bir randevuya çıkacak. Geride kalan haftada Adana Demirspor’u devirerek rakibin bir anlamda yarışın uzağında bırakan Timsah, yarınki mücadeleden en az 1 puanla yarılıp zirve iddiasını korumayı hedefliyor.

DEĞİŞMEZ OLDULAR

Yeşil beyazlı ekip, zirve hesapları yaparken, bu zorlu yarışta kadrosuna kattığı isimlerden de fazlasıyla verim alıyor. Bursaspor, ara transfer döneminde takıma dahil olan isimlerin performansıyla hem sıralamada zirveye yürüyor hem de taraftarının yüzünü güldürüyor. Ara transfer döneminde Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz, Abdou Razack Traore ve kaleci Emrullah Şalk’ı katan Timsah’ta bu oyunculardan 4’ü takımın değişilmezleri arasına girerken, bir tek kaleci Emrullah Şalk henüz şans bulamadı.

EMRULLAH ALKIŞI HAK EDİYOR

Kadroya dahil edilen isimlerden Serdar Özkan, Tayfur Bingöl ve Abdou Razack Traore sözleşme imzalamalarının ardından oynanan ilk maçta yeşil beyazlı formayı giyerken, Kerem can Akyüz de 2 maçlık beklemenin ardından ilk 11’de kendisine şans bulmaya başladı. Kaleci Emrullah Şalk, Çağlar Şahin Akbaba’nın başarılı performansı nedeniyle forma şansı bulamasa da hem antrenmanlarda hem de maçlarda yedek kulübesinden takım arkadaşlarına verdiği destekle herkesin takdirini topluyor.

Skora da katkı sağlıyorlar

Kadroya katılan isimler sergiledikleri performansın yanı sıra takıma skor katkısı da sağlıyor. Yeşil beyazlı ekibe en son dahil olan Abdou Razack Traore, şu ana kadar 3 maçta forma şansı bulurken, bu mücadelelerde 2 gollük katkı sağladı. 1 maçta cezalı olduğu için forma giyemeyen ve Timsah’la 3 resmi müsabakaya çıkan Serdar Özkan da Bursaspor’a 1 asistlik katkı sağlarken, sergilediği başarılı performansla takımın aldığı başarılı sonuçlarda pay sahibi oluyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez tarafından sağ bekte görevlendirilen ve özellikle Adana Demirspor mücadelesinde Volkan Şen’e adım attırmayan Tayfur Bingöl de 4 maçta yeşil beyazlı formayı sırtına geçirirken, 1 asistlik katkı sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X