Timsah’ta kaleye Çağlar geliyor

Bursaspor yönetimi yeni sezon öncesi doğacak kaleci sorununu çözmek için yoğun mesai harcıyor.

Timsah’ta kaleye Çağlar geliyor

Yeşil beyazlılar, 9,5 milyon TL bonservis karşılığında Medipol Başakşehir’e vermeye hazırlandığı Muhammed Şengezer’in boşluğunu Adana Demirsporlu Çağlar Akbaba ile çözmeye çalışıyor.

Transfer tahtasını açmak için eldeki yıldız oyuncuları iyi bir bonservis ücreti karşılığında satmak zorunda olan Bursaspor yönetimi, yeni bir kadro oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. Muhammed Şengezer’i 9,5 milyon TL karşılığında Medipol Başakşehir’e vermeye hazırlanan Başkan Mesut Mestan yönetimi kaleci boşluğunu doldurmak için de belirlenen isimlerle anlaşma zemini arıyor. 

Onurcan tamam

İlk etapta 3. Lig ekiplerinden Yeni Çorumspor forması giyen 24 yaşındaki file bekçisi Onurcan Piri’yle her konuda anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, şimdi de kaleyi rekabati artırmak için Adana Demirsporlu Çağlar Akbaba’ya teslim etmeye hazırlanıyor. Başkan Mesut Mestan yönetiminin Muhammed Şengezer’den doğacak kaleci boşluğunu 24 yaşındaki Çağlar Akbaba’yla doldurmaya çalıştığı öğrenildi.

Buca’dan yetişti

Çağlar’ın geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte Bursa’ya gelerek yeşil beyazlı yönetimle masaya oturduğu her konuda anlaşmaya vardığı gelen haberler arasında. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan 24 yaşındaki file bekçisi, daha sonra Elazığspor, Karabükspor ve en son Adana Demirspor formaları giydi. Adana ekibiyle 30 Haziran 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çağlar geçtiğimiz sezon 27 maçta 22 gol yedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X