Timsah’ta keyifler gıcır

Sivasspor deplasmanından 3 puan dönen Bursaspor, 11 Nisan’da oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Timsah’ta keyifler gıcır

Özlüce Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sivasspor maçında 90 dakikada oynayan futbolcular yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise yaklaşık 1 saat 30 dakika süren bir antrenman gerçekleştirdi. 

Çalışmada yeşil beyazlı oyuncuların keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Antrenmana sol kalçasında ağrı bulunan Bakaye Traore katılmazken, bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak olan kaptan Serdar Aziz ise bugün ilk kez takımla birlikte çalıştı.

 

Hamzaoğlu farkı

 

Sezona Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu, yeşil-beyazlı takımı farklı bir kimliğe bürüdü. 

 

Ligde 12 maçta takımın başında yer alan deneyimli teknik adam, bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımın başında bulunduğu 13 haftalık periyotta hanesine 15 puan yazdıran yeşil-beyazlı ekip, Hamza Hamzaoğlu idaresinde çıktığı 12 maçta ise 23 puan topladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X