Tokkal ailesini vahşice katleden Mehmet Şerif Boğa tutuklandı

Eskişehir’de İlkay Tokkal ve Emel Tokkal ile 4 yaşındaki çocukları Doruk’un canice katledilmesiyle ilgili olarak İlkay Tokkal’ın eski ortağı katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa canavarca hisle adam öldürme suçundan tutuklandı. Öte yandan Boğa’nın yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz da tutuklandı.

Tokkal ailesini vahşice katleden Mehmet Şerif Boğa tutuklandı

Eskişehir’de geçen hafta Deliklitaş Mahallesi Hamayolu Caddesi’ndeki evlerinde İlkay Tokkal, Emel Tokkal ve çocukları Doruk Tokkal’ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili polis, kapsamlı bir çalışma başlatmıştı.

OLAY YERİNE İLK KATİL ZANLISI GELMİŞ

Ekipler olayın yaşandığı ilk gün İlkay Tokkal’ın eski ortağı olan Mehmet Şerif B.’nin olay yerindeki tavırlarından şüphelendi. Cinayetin işlendiği evin önünde kedisini yerden yere atıp gözyaşlarına boğulan katil zanlısının, üstü arandıktan sonra gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü ortaya çıktı. Ayrıca Mehmet Şerif B.’nin olay yerine gelen ilk kişi olduğu da öğrenildi.

Son Dakika: Tokkal ailesini vahşice katleden Mehmet Şerif Boğa tutuklandı

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ

İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un pazartesi akşamı 21.00 sıralarında öldürüldüğü, katil zanlısı olan Mehmet Şerif B.’nin cinayetlerinden ardından ışıkları kapatıp evden çıktığı ve yakındaki bir duraktan taksiye binerek olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

MASKE VE ELDİVENLER EVİNE YAKIN BİR YERDE BULUNDU

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde kurulan özel ekip, katil zanlısının izlerini adım adım takip ederek yaklaşık 400 güvenlik kamerası inceledi. İlkay Tokkal’ın eski iş ortağı olan katil zanlısı Mehmet Şerif B.’nin taksiden evine yürüme mesafesinde indiği, kameralara takılmamak için farklı yollardan evine gittiğini belirlendi. Yapılan incelemede ise katil zanlısının olay günü üzerinde olan maske, eldiven ve beresi evin yakındaki boş arazide, kıyafetleri ise apartmanın bodrum katında bulundu.

Son Dakika: Tokkal ailesini vahşice katleden Mehmet Şerif Boğa tutuklandı

KANLI ÇORAP ELE GEÇİRİLDİ

Evinde ve apartmanda yapılan aramalarda katil zanlısına ait olduğu belirlenen ve üzerinde kan lekesi bulunan çorap ile ayakkabısı ele geçirildi. Deliller detaylı inceleme için Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

KÜÇÜK DORUK’U ANNESİNİN KUCAĞINDA BIÇAKLAMIŞ

Katil zanlısı Mehmet Şerif B.’nin Tokkal ailesinin evine girdikten sonra önce eski iş ortağı İlkay’ı bıçakla öldürdüğü daha sonra salona yöneldiği ve Emel Tokkal’ı ve kucağındaki Doruk’u bıçakladığı öğrenildi. Yapılan incelemede Emel ve Doruk’un 3’er kez, İlkay Tokkal’ın ise 7 kez bıçakladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Dakika: Tokkal ailesini vahşice katleden Mehmet Şerif Boğa tutuklandı

CANAVARCA HİSLE ADAM ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz sevk edildikleri mahkemede tutuklandılar. Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın canavarca hisle kasten adam öldürme suçundan tutuklandığı bildirildi.

BUĞRA SERBEST BIRAKILDI

İlkay-Emel Tokkal ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan İlkay Tokkal’ın ilk evliliğinden olan oğlu Buğra Tokkal serbest bırakıldı. Buğra’nın soruşturma sürecinde tedbir amacıyla gözaltında tutulduğu ve şüpheliler arasında yer almadığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X