Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Torbacı cinayeti sil baştan

İnegöl’de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga davası Yargıtay’dan döndü. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesince müebbet hapis cezası verilen cinayet zanlısının cezasını az bulan Yargıtay, sanığın daha önce işlediği suçların da göz önüne alınarak yeniden

İnegöl’de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga davası Yargıtay’dan döndü.

Edinilen bilgiye göre, 25 Temmuz 2013 günü meydana gelen olayda, Uğur K., Erman Kurutaş isimli genci kalbinden tek bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra Sani Konukoğlu Cami önünde araçtan atarak ölüme terk etti. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralı genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Uğur K. ise emniyet ekipleri tarafından Alanyurt’taki ikametinde yakalandı.

Olayla ilgili İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Uğur K., müebbet hapse mahkum oldu. Ancak Yargıtay cezayı bozdu. Yargıtay, sanığın daha önce işlediği suçların da göz önüne alınarak yeniden yargılanmasına hükmetti. Uğur K. bu ay içerisinde yeniden hakim karşısına çıkacak.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!