Torun’dan Defterdar Atılgan’a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Defterdarı Yusuf Atılğan’ı ziyaret etti.

Torun’dan Defterdar Atılgan’a ziyaret

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Atılğan, Bursa’nın gelişmiş ekonomisi ve sanayisi ile Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduğunu söyledi. Defterdarlık olarak Bursa’da ekonomiye katkı koymak adına çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Atılğan, “Şehrimizin gelişimine katkı koymak adına çeşitli kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde olmaya ve projeler üretmeye çalışıyoruz. Kurum olarak mevcut kaynakların en verimli şekilde kullanımı için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

İl Başkanı Torun ise çeşitli kurum ve kuruluşlara düzenledikleri ziyaretlerle fikir alışverişinde bulunduklarını ve Bursa’ya katkı koymak adına ortaklaşa düzenlenebilecek projeleri masaya yatırdıklarını anlattı. Torun, Bursa’nın her alanda gelişime açık bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, “ Şehrimiz tarihi, kültürel değerleri, çalışkan insanları ve tarım, turizm, ticaret ve sanayi alanında sürekli gelişen yapısıyla ülkemizin nadide illerinden bir tanesi. Bizlerde AK Parti teşkilatları olarak Bursamızın Türkiye’de olduğu gibi dünyada da br marka haline gelmesi için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X