Totti ‘Selfie’yi planlı yapmış!

Roma’nın 38’lik efsane kaptanı Lazio’ya attığı ikinci golden sonra yaptığı özçekimle ilgili olarak, ‘Kaleci antrenörümüz Guido Nanni’ye gol attığım takdirde telefonumu bana getirmesini rica etmiştim’ dedi.

Totti ‘Selfie’yi planlı yapmış!

Lazio ile oynanan Roma derbisinde sahneye çıkarak klasını konuşturan As Roma’nın 38’lik kaptanı Francesco Totti, ikinci golün sevincini selfie ile ölümsüzleştirince futbol dünyasının gündemine bomba gibi düştü. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan sarı kırmızılılar, 48 ve 64. dakikalarda Francesco Totti’nin attığı gollerle beraberliği kurtardı. Kariyerindeki 40. derbi maçına çıkan Totti, Lazio filelerini 11. kez havalandırdı ve 1950’li yıllarda Dino Da Costa’nın elde ettiği rekoru kırarak derbi tarihinin en golcü futbolcusu oldu.

EŞSİZ FIRSATTI

38 yaşındaki futbolcu, skoru 2-2’ye getiren golü kaydettikten sonra kale arkasındaki Romalı taraftarlara koştu ve yedek kulübesinden getirilen cep telefonundan ‘selfie’ çekerek unutulmaz bir sevince imza attı. İtalyan yıldız, Sky Sport Italia’ya yaptığı açıklamada, “Rekorum için gururluyum. Selfie için de; bu anı hafta boyunca düşünüp durdum. Şimdi moda bu. Aslında özel hayatımı pek gözler önüne sermeyi sevmem ancak bu eşsiz bir fırsattı ve kaçıramazdım. Uzun yıllar unutulmayacak bir an oldu. O, benim telefonumdu. Kaleci antrenörümüz Guido Nanni’ye gol attığım takdirde bana getirmesini rica etmiştim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X