Trabzonspor Slovakya’da

Bordo mavililerin 14 günlük kampına 21 futbolcu katıldı.

Trabzonspor Slovakya’da

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Trabzon’da tamamlayan Trabzonspor, yurt dışı 1. etap kamp çalışmaları için Slovakya’ya gitti. THY’nin tarifeli uçağıyla Trabzon’dan hareket eden kafile, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Avusturya’nın başkenti Viyana’ya ulaştı. Havalimanında bir grup taraftar tarafından karşılanan bordo mavililer, daha sonra otobüsle Slovakya’da kamp yapacağı Samorin kasabasına geçti. Trabzonspor 14 günlük kampın ardından yurda dönecek.

SADECE İKİ YABANCI

Trabzonspor’un 21 kişilik kamp kadrosuna sadece 2 yabancı futbolcu alındı. Karadeniz ekibinde, kaleci Esteban Alvarado ile geçen sezon pilot takım 1461’dan alınan Togolu stoper Serge Akakpo, ilk kamp kadrosunda bulunan iki yabancı futbolcu oldu. Karadeniz ekibinde bu sezon kadroda düşünülmeyen Cardozo, Cavanda, Douglas, N’Doye, Yatabare, Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, İshak Doğan gibi futbolcular Slovakya’ya götürülmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X