Trafik sorununun çözümüne kavşaklardan başlanıyor

Bursa’da yaşayanların “en önemli sorun” olarak nitelediği trafik için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önümüzdeki günlerde harekete geçiyor.

Trafik sorununun çözümüne kavşaklardan başlanıyor

Başkan Aktaş’ın atacağı hızlı ve pratik adımların ne olacağını ve nereden başlayacağını bugünkü köşesinde Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz okurlarıyla paylaştı.

Başkan Aktaş trafiğe dokunmaya Esentepe Kavşağı’ndan başlıyor!

Açıklamayı… Göreve geldiği ilk günden beri önceliğinin trafik olacağını hep vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı ve “Küçük dokunuşlarla Bursa trafiğini çözmeyi” hedeflediğini söyledi.

Haber de…

Olay’da dün “25 kavşağa neşter” başlığıyla birinci sayfadan duyuruldu. Benzer haberler diğer yerel gazetelerde de yer aldı.

Sorun Bursa için önemli.

Çünkü…

Son yıllarda Bursa trafiğinin giderek artan sıkışıklığı herkesin yakındığı birinci sorun haline geldi. Zaten Başkan Aktaş da görüşmelerinde “Bursa’nın en önemli sorununu sorduğum herkes ilk sırada trafiği söyledi, ikinci sıraya koyan hiç olmadı” diyor.

O nedenle…

Başkan Aktaş göreve geldiğinden bu yana sürdürdüğü gözlemler doğrultusunda küçük düzenlemelerle trafiği yüzde 20’den yüzde 45’lere varan oranlarda iyileştirmek üzere harekete geçti.

Nitekim…

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da gösterdiği doğrultuda ilk adımlarını atmaya başladı. Hatta, küçük dokunuşların yol haritası hazırlandı.

İlk olarak da…

Özellikle akşam saatlerindeki mesai bitiminde Organize Sanayi Bölgesi’nden çıkan araçlarla yoğunluğu artan ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na dönüşte büyük sorunların ortaya çıktığı ve kent merkezine ulaşımı etkileyen Esentepe Kavşağı ele alındı.

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X