‘Türk futbolu Şenol Hoca’dan yararlanmalı’

Rıza Çalımbay, futboldaki sorunların çözümü için TFF’ye öneri sundu.

‘Türk futbolu Şenol Hoca’dan yararlanmalı’

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türk futbolundaki sorunların çözümü için yerli teknik adamların görüşlerinin alınması gerektiğini belirtti. Çalımbay ‘Bizim görüşlerimiz alınmalı ki Türk futbolu daha iyi yerlere gelsin. Şenol Hoca’nın dediği gibi böyle devam ederse herkes futboldan uzaklaşır, soğur’ dedi. Çalımbay, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas’ın başta olmak üzere olmak yerli teknik adamların, kamuoyuna önemli mesajlar verdiğini belirterek şunları söyledi: 

MAALESEF YAPAN YOK

‘Zaten Tolunay Hoca konuştuktan sonra ‘arkasındayım’ dedim. Şenol Hoca, yararlanılması gereken kişilerin başında geliyor. Çünkü Şenol Hoca bizim büyüğümüz. Yıllarını Türk futboluna vermiş. Her şeyi yapmış. Bizim görüşlerimiz alınmalı ki Türk futbolu daha iyi yerlere gelsin. Bu görüşler alınsa, benim, Şenol Hoca’nın, Tolunay Hoca’nın, Ertuğrul Hoca’nın konuşmalarının hiçbiri olmayacak. Maalesef bunu yapan yok.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X