Türk Metal Sendikası ve Sadrettin Şengül otomotivden işbirliği!

Otomotiv sektörünün deneyimli isimlerinden Sadrettin Şengül, “yeni nesil servis” sloganıyla İzmir Yolunda açılan yeni işyerinde ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalar gerçekleştiriyor. Türk Metal Sendikası ve Sadrettin Şengül otomotivden işbirliği ile 12 aya varan 0 faizli taksit kampanyası tüketicilerin yüzünü güldürecek.

Türk Metal Sendikası ve Sadrettin Şengül otomotivden işbirliği!

Tüketicilerin harcamalarında taksit ve kampanyalar bazen can kurtarıcı rol oynayabiliyor. Bu kampanyalar kapsamında Bursa’da bir ilk yaşanıyor. Otomotiv sektöründe, tamir-bakım hizmetleri artık uzun vadeli taksitlerle gerçekleştirilebilecek.

Her marka araca hizmet sunan Sadrettin Şengül otomotiv ödemede kolaylık sağlayabilmek adına Türk Metal Sendikası Bursa şubesi ile önemli bir anlaşma imzaladı. 0 faizli 12 ay kredi kartsız kampanyadan 55 bine yakın sendika üyesi faydalanabilecek.

Bursa ve çevresinde faaliyet gösteren Oyak Renault, Fiat ve Bosch gibi 90’a yakın büyük üretim ve imalat fabrikasının çalışanlarının üye olduğu Türk Metal Sendikası ile Sadrettin Şengül Otomotiv arasında 55 bine yakın üyeyi kapsayan anlaşma imzalandı. Yapılan anlaşma kapsamında sendika üyelerine ve birinci derece akrabalarına araç bakım ve onarımlarında 0 faizli 12 ay kredi kartsız senetsiz ödemelerin yanı sıra parça ve işçiliklerde %20 lere varan indirimler uygulanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X