Türkiye’yi sarsan cinayete tepki yağdı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, akademisyen Aylin Sözer’in öldürülmesine tepki gösterdi

Türkiye’yi sarsan cinayete tepki yağdı

İstanbul Maltepe’de öldürülen akademisyen Aylin Sözer’e ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, “Akademisyen Aylin Sözer vahşice katledildi. Büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu vahşeti gerçekleştiren caniyi lanetliyoruz. Katilin en ağır şekilde cezalandırılması için yargı sürecini takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Caninin hak ettiği şekilde cezalandırılacağından şüphem yoktur”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Vahşice katledilen Aylin Sözer’in acı kaybı hepimizi derinden sarstı. İnsanlıktan nasibini almamış caninin yüce Türk adaleti tarafından hak ettiği şekilde cezalandırılacağından şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

“Her türlü şiddet ve istismarın karşısındayız”

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da akademisyen Aylin Sözer’in öldürülmesine tepki göstererek, “Akademisyen Aylin Sözer’in canice katledilişi bizleri derinden yaralamıştır. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her türlü şiddet ve istismarın karşısındayız” dedi.

“Yargımız bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını temin edecektir”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, akademisyen Aylin Sözer’in katledilmesiyle ilgili, “Yüreklerimiz, cani ve alçak bir mahluk tarafından hunharca katledilerek hayatını kaybeden Aylin Sözer’in acısıyla yandı. İnanıyorum ki yargımız bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını temin edecektir. Sürecin yakın takipçisi olacağız. Başımız sağolsun” diyerek tepki gösterdi.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X