Türkoğlu geri döndü

MHP’den milletvekili adayı olduğu için Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanlığı’ndan ve Kamu-Sen İl temsilciliğinden istifa eden Selçuk Türkoğlu, Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanlığı görevine geri döndü.

Türkoğlu geri döndü

SEYİT GÜNDOĞAN

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi’nden gelen yazıyla görevine tekrar başlayan Türkoğlu, sendikanın yeterli sayıda delegenin ve 7 kişilik yönetim kurulunun tamamının istifasının ardından genel merkezin 26 kişilik kurucular kurulu atamasıyla eski görevine dönmüş oldu.

“MÜCADELEYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”…

Üyelerin, delegelerin ve yönetim kurulu üyelerine şahsına göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür eden Türkoğlu, “Bu teveccüh bir insan için kazanılabilecek en önemli onurdur.  Bu güne kadar tüm kamu çalışanları ve toplumun zulme uğramış bütün kesimleri adına sürdürdüğümüz hak arama mücadelesine kaldığımız yerden devam ettireceğiz. Mücadelemizin öncelikleri arasında hak gaspına uğrayan kamu çalışanları ve eğitimdeki fırsat eşitsizliği olacaktır. Geçen 4.5 aylık sürede başkanlık görevini yürüten Fatih Gümüş’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X