Twitter, Facebook benzeri emojileri denemeye başlayacak

Twitter bünyesine yepyeni özellikler eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. En son Clubhouse benzeri ‘sesli sohbet’ odalarıyla dikkat çekmişti. Bunun akabinde Twitter şimdi de Facebook’taki emojileri bünyesine eklemeye hazırlanıyor.

Twitter, Facebook benzeri emojileri denemeye başlayacak

Twiter’da birkaç gün önce başlayan anketlerle ortaya çıkan yeni özellik şu anda test aşamasında ancak özellik sayesinde tweetlere farklı emojilerle tepki vermek mümkün hale gelecek. Emojiler arasında düşünen emoji, gözünden yaş gelen emoji ve sinirli yüz gibi farklı ifadeler bulunuyor.

TWİTTER’A YENİ İFADE İLE TEPKİ GELİYOR

Temelde beğenme ya da beğenmeme gibi bir işlev görmeyeceği söylenen bu ifadelerin kullanıcıların kendisini daha iyi ifade edebileceğini söylüyor. Özelliğin tam anlamıyla ne zaman geleceği belli olmasa da bir Twitter yetkilisi The Verge’e ‘esrarengiz bir tweet’ ile gelebileceğini müjdeledi. Bu özellik Twitter’a gelse bile ona özgü olmayacaktır zira pek çok platformda bu özellik halihazırda kullanılıyor.

Emojiler şu şekilde görünüyor:

Twitter, Facebook benzeri emojileri denemeye başlayacak

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X