U10 da şampiyon!

Bursaspor altyapısı başarılarına bir yenisini de İstanbul’da ekledi.

U10 da şampiyon!

Pendikspor ve Pendik Belediyesi işbirliği ile Türkiye’nin altyapıya değer veren köklü kulüplerinin U-10 takımları pazar günü İstanbul’da bir araya gelirken, şampiyonluk ipini Bursaspor göğüsledi. Şehit Burhan Öner U10 Elit Cup futbol turnuvasına Bursaspor ile birlikte Altınordu, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Pendikspor, Samsunspor, Tuzlaspor ve Ümraniyespor katıldı. Pendikspor’un Çınardere Tesislerinde kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvada yeşil beyazlı minik kramponlar şampiyonluk kupasını Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in elinden aldı.

ALTYAPI GELİŞİYOR

Turnuva sırasında Suriyeli çocukların oluşturduğu takım ile kimsesiz çocukların oluşturduğu takım arasında da bir karşılaşma düzenlendi. Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Pendik Belediye Başkan Kenan Şahin, “Türkiye’de futbol altyapısı gelişiyor. Hem Pendikspor’da hem de diğer kulüplerimizde altyapıya yatırımlar önemli hale geldi. Gördük ki altyapıya yatırım yapmadan milli takım düzeyinde de, profesyonel kulüpler düzeyinde de başarı sağlamak mümkün değil. 10 yaş düzeyinde bile bu derece futbolda altyapıda başarılı çalışmalar varsa demek ki önümüzdeki süreçte Türk futbolunun çok başarılarından söz edeceğiz. Başarılı şekilde hem kulüp takımlarımızı hem milli takımımızı göreceğiz” şeklinde konuştu.

Bursaspor U10 takımı oyuncularından Enes çalışkan kupa almanın mutluluğunu doyasıya yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X