Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Uğruna öldükleri kömür yardım olarak evlerinde

Ermenek Kaymakamlığı, maden ocağında mahsur kalan 18 işçinin ailelerine 1 ton kömür, 1 ton odun ve 1000 lira para dağıtmaya başladı. İlerleyen günlerde ailelere 1000 lira daha para dağıtılacağı belirtildi.

Ermenek Kaymakamlığı, maden ocağında mahsur kalan 18 işçinin ailelerine 1
Mahsur kalan işçiler için yardım kampanyası başlatan Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla, 18 işçinin ailelerine ilk etapta kömür, odun ve para yardımında bulundu.
 
Mahsur kalan işçilerin oturduğu Aşağı Çağlar Köyü Muhtarı İbrahim Başer, ‘Ermenek Kaymakamlığı tarafından madende mahsur kalan işçilerimizin ailelerine birer ton kömür, bu (dün) sabah saatlerinden itibaren dağıtıldı. Biner lira da para dağıtılacak.
 
Ayrıca 1 ton da odun dağıtılacak. İlerleyen günlerde de tekrar 1000 lira para dağıtılacağı belirtildi’ dedi.

Avatar Seç KAPAT
"Cumhurbaşkanına alenen hakaret" ve "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamalarıyla
Sıradaki Haber Gazeteci Alican Uludağ hakkında 23 yıla kadar hapis talebi