Uludağ Üniversitesi’nden hurda karşılığı bina yıkım işi

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, hurda karşılığı bina yıkım işi yaptıracak…

Uludağ Üniversitesi’nden hurda karşılığı bina yıkım işi

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre;

Bursa İli Gemlik İlçesi Hisar Mahallesinde tapuda H22a8c2b Paftada, 614 Ada,  7 / 8 / 9 / 27 parsellerde kayıtlı bulunan Bursa Uludağ Üniversitesi Gemlik Sunğipek yerleşkesinde ve aşağıda tahmini miktarı gösterilen (toplam 4576 m2 alanda) inşaatlarından çıkacak muhtelif hurda karşılığı yıkımı yapılarak, çıkacak enkaz ve inşaat artıklarının Belediye Resmi Döküm alanına döktürülmesi işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 45. Maddesi hükümleri gereğince Açık teklif artırma usulü ile yapılacaktır.

İlanda belirtilen inşaat yıkım ve hafriyatının Belediye izinli resmi hafriyat döküm alanına dökülmesi ihalesi 2886 sayılı yasanın 45.  maddesi uyarınca açık teklif arttırma usulü ile ilanda belirtilen gün ve saatte Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü (İzmir yolu 21. km. Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü / BURSA) Mediko Sosyal Binası ihale toplantı odasında toplanacak komisyon marifeti ile yapılacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X