Uludağ Üniversitesi’nden kiralık taşınmazlar…

Uludağ Üniversitesi 7 adet taşınmazı ihale usulü ile kiraya verecek…

Uludağ Üniversitesi’nden kiralık taşınmazlar…

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre;

Mülkiyeti Üniversiteye ait Görükle Kampüsünde bulunan ve aşağıda bilgileri yazılı taşınmaz alanlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince 08.12.2022 Perşembe günü yapılacak olan Açık teklif pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.

Taşınmaz kiralama ihaleleri 08/12/2022 Perşembe günü ve yukarıda belirtilen saatlerde Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü (İzmir yolu 21. km. Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Nilüfer / BURSA) Mediko Sosyal Merkezi Binası İhale Toplantı Salonunda toplanacak komisyon marifeti ile yapılacaktır.

İhaleye ilişkin sözleşme/şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görülebileceği gibi, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Halkbankası Bursa Uludağ Üniversitesi  Şubesi TR26 0001 2001 3290 0006 0000 02 nolu hesabına Banka ATM Üniteleri her bir ihale için 1.000,00.-TL. Banka Şube yeri, Kafeterya İhaleleri ve oto yıkama yeri ihalesi için için de ayrı ayrı 2.500,00.-TL doküman bedeli yatırılarak, makbuz karşılığında temin edilir. İhaleye katılacaklar doküman almak zorundadır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X