Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.

Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu

Bu yıl bol kar yağışı ile birlikte en yoğun sezonunu yaşayan Uludağ’da, bu günlerde de hafta sonu yoğunluğu hakim. Özellikle yerli turistler, kayak severler ilgi gösteriyor.

İlerleyen günlerde etkili olan kar yağışının ardından güneşin yüzünü göstermesiyle hafta sonunu kayakla değerlendirmek isteyen tatilciler Uludağ’da akın ediyor. Çevre illerden de hafta sonu için gelenler Uludağ’da düzenlenen etkinliklerle yoğunluğa neden oluyor. Kar kalınlığının 3 metre civarında seyrettiği bölgede, güneşli havayı fırsat bilen çok sayıda tatilci pistlerde kayak yapıp, telesiyeje binerek vakit geçiriyor. Otellerde konaklayanlar ile günübirlik ziyaretçiler Uludağ’daki etkinliklere de katılıyor.

İstanbul’dan gelen Selma Zivizdiç, Uludağ’a fırsat buldukça geldiği belirterek, “Uludağ’a kaymaya geldik. Uludağ şahane, temiz hava, kar da çok taze, büyük keyifle burada tatil yapıyoruz. Herkese Uludağ’a gelmeyi tavsiye ediyorum. Her kış Uludağ’a gelmeye çalışıyorum.” dedi.

Ailecek İstanbul’dan gelen Tuğba Çoban ise “Biz cuma günü gelmiştik, daha sakindi, bugün biraz daha kalabalık oldu. Kısa bir hafta sonu tatili yapmaya karar verdik. Biraz stresten uzaklaşmak için kızımız için geldik. Dağ havası bize pozitif bir enerji verdi. Şu anda güzel gidiyor.” şeklinde konuştu. 

Eşi Tolga Çoban ise çocuklarının karda oynaması için geldiklerini belirterek, Uludağ’ın çok güzel olduğunu söyledi.

İnegöl’den günübirlik gelen Celil Temiz ise Uludağ’da kaybolduğunu belirterek, “Uludağ güzel ama şanssızlık üstüne şanssızlık yaşadık, kaybolduk.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X