Uludağ’da ortopedi ve travmatoloji günleri

Uludağ hafta sonu bir bilimsel toplantıya ev sahipliği yapacak. Bu yıl 15. si düzenlenen Ortopedi ve Travmatoloji Günleri için çok sayıda uzman iki gün boyunca Uludağ’da olacak.

Uludağ’da ortopedi ve travmatoloji günleri

Konularında üst düzey deneyime sahip uzmanların konuşma ve sunumlar yapacağı toplantının temel konusunun, “Ortopedi ve Travmatolojide Komplikasyonlar ve Çözümleri” olacağı duyuruldu.

Ortopedi ve Travmotoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemal Durak’ın başkanlığını yapacağı toplantı 2 Mart Cumartesi günü başlayıp 3 Mart pazar günü sona erecek.

Uludağ’a gelen doktorları toplantı saatleri dışında da düzenleme komitesi tarafından hazırlanan zengin bir sosyal program bekliyor.

15. Uludağ Ortopedi ve Travmatoloji Günleri Kongre Başkanı Prof Kemal Durak yayınladığı basın bildirisinde, geniş bir katılımla gerçekleşecek toplantının açılışına YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Sefa Kapıcıoğlu’nun da katılacağını duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X