Uludağ’da oteller mart sonuna kadar açık

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, Uludağ’daki otellerin mart ayı sonuna kadar açık kalacağını bildirdi.

Uludağ’da oteller mart sonuna kadar açık

Beceren, yaptığı açıklamada, Uludağ’ın kış sporları denilince ilk akla gelen yer olduğunu belirterek, ”Türkiye’de kış turizminin daha çok iç pazar odaklı olmasına rağmen son yıllarda yabancı turistler tarafından da talep görmesi ve tercih edilmesi sevindirici. Kayak severler bu yıl dolar ve Euro’daki artıştan etkilenerek yurt içini tercih edince ülkemizdeki kayak merkezlerinin dolulukları artış gösterdi. Uludağ’da kış turizmine hizmet veren birinci ve ikinci bölgede yer alan otel ve işletmelerimiz mart sonuna kadar hizmet verecek” dedi.

Bölgedeki sadece bir iki otelin teknik sebeplerden dolayı daha erken kapanacağını ifade eden Beceren, otellere talepte geçen yıla göre bir artış yaşandığını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X