Uludağ’dan Gemliğe, ‘Bursa’da çok güzel şeyler olacak’

Bursa, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üç partiden 18 milletvekili ile temsil ediliyor. Milletvekillerinin önceliği kendilerini Ankara’ya gönderen seçmenlerine en iyi hizmeti vermek.

Uludağ’dan Gemliğe, ‘Bursa’da çok güzel şeyler olacak’

Milletvekilliği sıfatının yanına Başbakan Yardımcılığını da ekleyen Hakan Çavuşoğlu’nun Bursa için yapabilecekleri ise daha fazla. Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde Çavuşoğlu’nun ağzından önümüzdeki günlerde Uludağ’dan Gemlik trenine Bursa’ya yapılacak yatırımların neler olduğunu aktarıyor.

Hakan Çavuşoğlu heyecanlı: Bursa’da güzel şeyler olacak

Hakan Çavuşoğlu’nu siyaset öncesi, Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı olduğu yıllardan beri tanırız ve izleriz. Sakindir, kontrollüdür, herkese saygılı yaklaşır. Karşısındakini dinlemeyi ve izlemeyi hem önemser, hem sever.

Dün konuşurken…

Alışılmışın dışında heyecanlı gördük. Nedenini de tek bir cümleyle açıkladı:

“Bursa’da çok güzel şeyler olacak.”

Şöyle devam etti:

“Bursa çok önemli. Ankara’da anlatırken ve Bursa ile ilgili bir şey isterken ‘Bursa benim bir yarım’ diyorum. Gerçekten de öyle.”

Bakışı şu:

“Bursa’yı büyütürsek inanın Türkiye’de de her şey değişecek. Bursa’dan bakınca bu pek belli olmuyor, ama gerçek böyle. Bursa çok değerli.”

Sonra da…

Kentin değerini arttırmaya yönelik planlananları ve atılan adımları özetledi:

Yazının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X