Uludağ’dan potaya dev destek

Uludağ İçecek Türk AŞ, futboldan sonra Bursaspor’un basketbol takımına da isim sponsoru oldu… Potanın Timsahları artık, ‘Frutti Extra Bursaspor’ ismiyle mücadele edecek. 

Uludağ’dan potaya dev destek

Bursa köklü firmalarından olan ve Bursaspor’un her zaman yanında duran Uludağ İçecek Türk AŞ, yeşil beyazlı takımdan sonra kulübün basketbol takımına da dev bir destek sağladı… Bu sezon Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve ilk maçında Tofaş’ı yenen Bursaspor Basketbol Takımı’nın ismi bugün yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ‘Frutti Extra Bursaspor’ oldu. 

ÖN ANLAŞMA YAPILDI

Uludağ İçecek Türk A.Ş. merkezinde yapılan ön anlaşma törenine Bursaspor’un unutulmaz başkanlarından olan ve aynı zamanda Uludağ İçecek ortaklarından Levent Kızıl, Uludağ İçecek Türk A.Ş İcra Kurulu Başkanı Mete Öz, Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Bursaspor Basketbol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Çelikyay ile Genel Menajeri Nedim Yücel katıldı.

KURTARICIMIZ OLDU

Uludağ İçecek’ten yapılan açıklamada, yarınki Darüşşafaka Tekfen maçında takımın sahaya yeni ismiyle çıkacağı, 10 Ekim’de de lansmanın gerçekleşecği bildirilidi. Basketbol AŞ Başkanı Sezer sezgin, ‘Uludağ İçecek’e, yaptıkları katkıdan dolayı şehir adına teşekkür ediyorum. Bursaspor basketbol takımın bir kahramana, kurtarıcıya ihtiyacı vardı o da; Uludağ İçecek oldu’ ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X