Umursamamayı sürdürüyoruz, ama bu uyarı yabana atılacak gibi değil!

Açıkça söylemek gerekirse, İzmir’in Seferihisar’ındaki bir depremin Bursa’yı bu kadar sallayacağına hiç ihtimal vermezdik. Deprem kendini bir kez daha anımsattı ve hepimizi korkuttu. Fakat depreme hazırlıklı olma yolunda ne yazık ki umursamaz tavrımız değişmiyor. Deprem nedeniyle Bursa’dan yardım ekipleri İzmir’e yola çıkarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bugünkü programını iptal edip İzmir’e gitme kararı aldı… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Umursamamayı sürdürüyoruz, ama bu uyarı yabana atılacak gibi değil!

Açıkça söylemek gerekirse… İzmir’in Seferihisar açıklarında, Ege Denizi’nde olacak bir depremin Bursa’yı sallayacağını biri söylese hiç inanmazdık.

Gelin görün ki…

Seferihisar’ı sallayan, Bayraklı’da 6 apartmanı yıkan deprem, merkez üssü Bursa’ymış gibi hepimizi fena şekilde salladı.

Doğal olarak korktuk.

Sallantıdan birkaç dakika sonra, Seferihisar’da yaşayan bir yakınımızı aradığımızda, depremin merkezinde neler hissedildiğini daha iyi anladık.

Oysa…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X