Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, evinin bahçesinde kaza geçirdi!

Ünlü şarkıcı Pınar Aylin evinin bahçesinde kaza geçirdi. Bacağını kıran Aylin, kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

Ünlü Şarkıcı Pınar Aylin, evinin bahçesinde kaza geçirdi!

Şarkılarıyla 90’lara damgasını vuran Pınar Aylin evinin bahçesinde talihsiz kaza geçirdi. Aylin, kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
 

“SOL BACAK ÇOKLU KIRIK”

Aylin sevenleriyle durumunu şu sözlerle paylaştı;

1 haftalık aradan sonra hastaneden ve Emine hemşiremin kanatları altından merhaba! Ayağımda titanyum bir çivim var artık çünkü sol bacak çoklu kırık..! Geçen salı Mayayla birlikte eve dönmüşken, bahçede Mira (3 köpeğimizden biri) fazla sevgiden üzerime koşarak ayaklarımı yerden kesip taşa kafa üstü uçmama sebep oldu ve acıdan düştüğüm yerde öylece kaldım. Daha sonrasını ve detayları ara ara paylaşacağım çünkü artık iyiyim. Şimdilik söyleyeceğim en önemli ve öncelikli şey ise, hep aradığımız o paha biçilemez şeyin aslında elimizde olduğu ve sağlıklı her anımız için çok ama çok şükretmemiz gerektiği.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X