URTEB’de Özenalp güven tazeledi

Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği’nin (URTEB) 17. Olağan Genel Kurulu önceki gün gerçekleştirildi.

URTEB’de Özenalp güven tazeledi

Genel kurulda, oy birliği ile yeni yönetim belirlenirken, mevcut Başkan Ahmet Özenalp de güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Özenalp, buradaki konuşmasında URTEB’in temel amacının bireylerin ve toplulukların rekabet gücünü arttırmak, toplumu rekabet alanında aydınlatmak ve adil rekabet kültürünün her alanda yayılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Dünya ile rekabet edebilmenin şartının değişim hızına ayak uydurmakta olduğunu belirten Özenalp, ‘’URTEB olarak işte bu değişimin ve beraberinde gelen rekabet rüzgârının etkilerini, önemini anlatmak için çalışıyoruz. 2019 yılında açıklanan Global Rekabet Endeksi sonuçlarında Türkiye 141 ülke arasında 61’inci sırada bulunuyor. İşte amacımız bu sıranın içinde ülkemizi hak ettiği yere taşıyabilmektir. URTEB’in kuruluş itibariyle misyonu da bunu öngörüyor” dedi.

Özenalp başkanlığındaki yönetim kurulu; İhsan İpeker, Av. Handan Özcebe, Özgür Şahin, Av. Alp Kesercioğlu, Enes Uçak ve Aydan Biltekin Gökdağ’dan oluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X