Usta gazeteci ve akademisyen kansere yenik düştü!

Usta gazeteci ve akademisyen Zafer Özdemir’den kötü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda kök hücre tedavisi gören gazeteci ve akademisyen Zafer Özdemir, bağışıklık sisteminin kendisine nakledilen kök hücreleri kabul etmemesi üzerine yeniden tedavi altına alınmıştı. Özdemir’in vefat haberini ise gazeteci Mevlüt Yüksel, duyurdu.

Usta gazeteci ve akademisyen kansere yenik düştü!

Usta gazeteci ve akademisyen Zafer Özdemir genç yaşta hayatını kaybetti. Özdemir’in vefat haberini ise gazeteci Mevlüt Yüksel, duyurdu.

Tedavi görüyordu! Gazeteci Zafer Özdemir yaşam savaşını kaybetti - Internet Haber

Yüksel, “Türk medyasının ve Beykoz Üniversitesi’nin başı sağolsun… Gazeteci ve akademisyen arkadaşımız Zafer Özdemir’in,tedavi gördüğü Gebze John Hopkins Anadolu Hastanesi’nde,biraz önce vefat ettiğini öğrendim. Çok çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Cenaze yeri ve zamanını duyuracağım” notunu düştü

ZAFER ÖZDEMİR KİMDİR?

Zafer Özdemir mesleğe 1986 yılınd polis muhabiri olarak mesleğe adımını attı. O dönemde bir çok basın kuruluşunda muhabirlik veyazı işleri yönetimlerine kadar çeşitli görevlerde bulundu.

Son yıllarda iş dünyasına adım atan ve özel bir üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışan Özdemir iletişim mesleğinin inceliklerini öğrencilerine aktardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X