Vali İzzettin Küçük’ten yeni yıl mesajı

Yeni yıl mesajı yayınlayan Vali İzzettin Küçük, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için önemli bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2018’de de kentin geleceği için tüm kurumların çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüreceklerine i

Vali İzzettin Küçük’ten yeni yıl mesajı

Vali Küçük mesajında şunları söyledi:

“Her yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirir. Sadece Bursa’mız için değil, ülkemiz ve tüm dünya için de nice güzellikleri temenni ediyorum. En büyük ortak özlemimiz sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünya. Yeni yılda ülke olarak da en çok,  ihtiyacımız olan şey, hiç şüphesiz birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bir tek vücut gibi kenetlenişimizi tüm dünyaya göstermektir. Bursa’da yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının sevincini tüm Bursalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyorum. Yeni yılın kentimize ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor ve aziz Bursalıların yeni yılını içtenlikle kutluyorum.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X