Vali Karaloğlu’ndan Türkyılmaz’a destek

Mudanya’nın sahil kasabası görünümüyle Bursa’nın vitrinlerinden biri olduğunu belirten Vali Karaloğlu, “Belediye hizmetlerinin düzgün ve kaliteli yürümesi, şehrin kalitesini de yukarı taşır” dedi.

Vali Karaloğlu’ndan Türkyılmaz’a destek

ÖMER BİLİK

Vali Münir Karaloğlu Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni Büyükşehir Yasası’ndan sonra ilçe belediyelerinin yerel hizmetlerin yanı sıra kamu kurumlarının ihtiyaçlarını da giderebildiğini ifade eden Vali Münir Karaloğlu, Mudanya’nın Bursa’nın vitrini olduğunu vurguladı. Karaloğlu, “Mudanya Bursa’nın en önemli sahil yerleşkesidir. Belediye hizmetlerinin düzgün ve kaliteli yürümesi, şehrin kalitesini yükseltecektir” dedi. 

PROJELER KONUŞULDU

Eski Tekel binasının olduğu yerde gerçekleşecek kültür sanat merkezi projesi ve diğer projeler konusunda destek veren Karaloğlu, “İskele Meydanı’nda yapacağınız projelerin daha sağlıklı olması için, bize başka bir yer gösterin, Hükümet Konağı’nın olduğu yeri belediyeye terk edelim. Şehir merkeziyle çok fazla bir mesafesinin olmaması, deniz havası almak ve biraz daha doğayla baş başa kalabilmek adına, Bursalı vatandaşlarımız için büyük bir nimet. Büyükşehir’in bütünşehir uygulamasıyla birlikte, sahil şeritlerini daha aktif kullanmaya başlayan bir Bursa var. İnşallah bu daha da iyi olacak. Belediye hizmetlerinin düzgün ve kaliteli yürümesi, şehrin kalitesini de yukarı taşır’ dedi. 

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Türkyılmaz, evde sağlık hizmetleri, yeni belediye binası, kültür sanat merkezi ve uğur böceği gibi birçok projesini Vali Karaloğlu’na anlatarak destek istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X